Webshop

Bij van Hagar tot Ruth zijn we niet alleen bezig met het maken en verkopen van artikelen, we ontwikkelen ook onze eigen patronen. En ook die patronen kun je bestellen zodat je er zelf mee aan de slag kunt. Daarnaast hebben wij producten die we op bestelling maken.


Producten verkoop Patronen verkoop Producten op bestelling

Verkoop producten

Op onze verkoop Facebookpagina kun je zien welke producten je kunt kopen.

In deze map vindt u alle producten die al klaar zijn en die binnen een week geleverd kunnen worden. Bij elke foto staat…

Geplaatst door Van Hagar tot Ruth verkoop op maandag 5 maart 2018


De Elizabeth jurk

De gegevens van onze Elizabeth jurk vind je hier: Elizabeth jurk 

Je leest daar alles over het bestellen van het patroon en over het bestellen van een kant en klaar jurkje.

naaipatroon meisjes jurkje


Artikelen op bestelling

Sommige artikelen hebben wij niet op voorraad, maar kun je bestellen en dan gaan we aan de slag voor je.

Kijk op onze verkoop pagina op Facebook: Artikelen op bestelling voor meer informatie.

In dit album vindt u alle producten die u bij ons kunt bestellen. Onze productie afdeling is nog maar klein. Levertijd is dus altijd in overleg en kan enige weken op zich laten wachten

Geplaatst door Van Hagar tot Ruth verkoop op maandag 5 maart 2018


Patronen verkoop

Op onze verkoop Facebookpagina vind je alle patronen die wij te koop hebben. Klik hier: Patronen van Hagar tot Ruth

Patroon van ons tricot kinderjurkje Elizabeth. Maat 92 t/m 152.Met zeer uitgebreide werkbeschrijving, heldere uitleg en…

Geplaatst door Van Hagar tot Ruth verkoop op maandag 5 maart 2018


Bestellen

Op dit moment hebben we nog geen echte webwinkel. Maar dat betekent niet dat je onze patronen en kant en klare artikelen niet kunt bestellen!

Stuur een mailtje naar  vanHtotR@gmail.com en we nemen contact met je op om de betaling en de aflevering van het patroon te regelen.

Digitale patronen

Let op, we hebben papieren en  digitale patronen. Voor de digitale patronen heb je dus zelf een printer nodig om die uit te printen. Dat kan gewoon op A4 formaat.

Maar je kunt dus ook een papieren patroon bestellen. Dan komen wel de verzendkosten bovenop de prijs. Klik hierboven op de knop Patronen verkoop voor alle patronen.

Kant en klare artikelen

Wij verkopen ook artikelen die in ons handwerk atelier gemaakt zijn. Je kunt er dus ook voor kiezen om een kant en klaar artikel te bestellen. Klik hierboven op de knop: Verkoop producten om te zien wat wij op dit moment verkopen. Ook hebben we producten die we op bestelling maken, klik daarvoor hierboven op de knop: Producten op bestelling.

Een vraag?

Is er iets niet duidelijk of heb je een vraag of een opmerking, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dat kan via een mailtje naar:  vanHtotR@gmail.com, maar je kunt ons ook bereiken via onze Facebook pagina.  Bel je liever? Dit is ons telefoonnummer: 06-25295291.